Despre noi

Firma Adicris parking are ca activitate principala oferirea de servicii de parcare pe termen lung in locatia situata in imediata apropiere a Aeroportului International Avram iancu.

Proiectul acestei afaceri a pornit de la necesitatea satisfacerii nevoilor clientilor care calatoresc cu avionul de pe Aeroportul International Avram Iancu si care, pana in prezent nu beneficiau de servicii profesionale de parcare pe termen lung.

Este cunoscut faptul ca fiecare calatorie cu avionul, indiferent daca este in interes de afaceri, in scop turistic pentru un sejur de week-end sau o vacanta, implica problema transportului si accesului la aeroport cat mai facil si mai putin costisitor, atat pentru pasagerii din Cluj- Napoca cat si din tara.

Cel mai comod si eficient este sa venim la aeroport cu masina personala, dar ce facem cu autoturismul cat timp suntem plecati? Cum ne asiguram ca nu platim foarte mult pentru parcare si, in acelasi timp, masina este in siguranta? Solutia este serviciul de parcare pe termen lung oferit de firma Adicris parking..

Pentru a veni in intampinarea pasagerilor care aleg ca aeroport de plecare Aeroportul International Avram Iancu, Adicris Parking le ofera urmatoarele avantaje:

  • Transfer gratuit cu masinile Adicris Parking intre parcare si terminalele de plecari / sosiri din aeroport;
  • Servicii de supraveghere video si paza 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana;
  • Asistenta cu personal instruit, prietenos si calificat, pe toata durata serviciului oferit;
  • Tarife flexibile, diferentiate in functie de durata stationarii;
  • Resturant unde pot servi masa având la dispozitie un meniu international atent selectionat de catre bucatarii nostrii;
  • Wifi gratis;
  • Robot pornire în cazul în care cumulatorul mașinii dumneavoastră se descarcă.

Parcarea este amplasata pe DN1c, pe partea stanga a sensului de mers dinspre Cluj - Napoca  spre Oradea, vis a vis de Vama de interior Cluj - Napoca (pentru a vizualiza amplasamentul exact la parcarii, va rugam sa dati click pe harta).

Rezervare online