Servicii

 

Atunci cand calatoriti cu avionul de pe Aeroportul International Avram Iancu, va asteptam sa apelati la serviciile de parcare pe termen lung oferite de Adicris Parking

Pentru calatoriile de afaceri, sejururi de week-end sau vacante, Adicris Parking isi propune sa va faca fiecare calatorie mai placuta, avand grija de masina Dumneavoastra.


Locatia

Parcarea este amplasata la 850 de metri de Aeroportul internațional Avram Iancu, pe DN1, pe partea stanga a sensului de mers dinspre Cluj – Napoca  spre Oradea (pentru a vizualiza amplasamentul exact la parcarii, va rugam sa dati click pe harta).

Distanta pana la terminalul de plecari / sosiri este parcursa doar in un minut cu masinile de transfer Adicris Parking, puse gratuit la dispozitia Dumneavoastra.

Parcarea este deschisa 24 h pe zi, 7 zile pe saptamana si dispune de servicii de paza si monitorizare video.


Rezervari

Puteti face o REZERVARE in parcarea noastra in doua moduri: ONLINE pe prima pagina a siteului nostru la sectiunea "Rezerva acum" sau TELEFONIC la numarul 0755 964 997.


Accesul in parcare. Reguli de Utilizare.

Pentru a incepe calatoria cu avionul intr-un mod cat mai simplu si comod, va oferim posibilitatea da a va rezerva din timp, la telefon sau direct pe Internet locul in parcare pentru masina Dumneavoastra.

La rezervarea timpilor de sosire / plecare din spatiul de parcare, trebuie sa aveti in vedere orele de decolare / aterizare a aeronavei cu care calatoriti si respectarea regulilor impuse de compania de transport aerian referitoare la timpii de efectuare a formalitatilor de check-in, la plecare, si formalitatilor de parasire a aeroportului, la sosirea din calatorie.

Dupa parcarea masinii, bagajele Dumneavoastra vor fi transferate in masina Adicris Parking, care va efectua imediat transferul gratuit la terminalul de plecari din aeroport. La intoarcere, dupa efectuarea calatoriei cu avionul, masina de transfer Adicris Parking va va prelua din fata terminalului de sosiri al aeroportului.

Pentru orice nelamurire sau detalii suplimentare privind efectuarea transferului Dumneavoastra de la aeroport la parcare, ne puteti contacta la numarul de telefon al dispecerului de serviciu: 0755 964 997.


Tarifele si plata

Tarifele sunt afisate pe site la sectiunea ‘’Tarife’’ si la casieria din incinta parcarii. Unitatea minima de timp taxabila este de 24 ore iar tariful total se calculeaza in functie de numarul de unitati de timp de stationare. Orice unitate de timp taxabila inceputa se considera unitate intreaga. Tariful pe unitatea de timp taxabila difera in functie de durata stationarii (scade cu cresterea duratei totale de stationare).

Plata serviciilor de parcare, conform duratei de stationare, se face la casieria parcarii.

Plata serviciilor de parcare se poate face cash sau cu card bancar. Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa şi MasterCard.

Rezervare online